De trainingen van Hermans & De Paepe zijn doelgericht, interactief en vol met praktische, speelse oefeningen; want effectief communiceren leer je vooral door het veel te doen.

Op maat
Samen kunnen wij voor u een trainingspakket ontwikkelen op maat.  Denk aan: Leren presenteren, Pitch Jezelf!, Persoonlijke effectiviteit, Klantgericht denken, Meer plezier op de werkvloer, Netwerken, Conflicthantering en Omgaan met agressie en intimidatie.

Speciale training voor (oudere) werkzoekenden
De training Word Gezien! is erop gericht om mensen in hun kracht te zetten zodat ze met meer zelfvertrouwen de arbeidsmarkt betreden. Jezelf echt durven te laten zien, zonder zelfkritiek en vol zelfvertrouwen; dat is ons doel. Op een praktische en speelse manier ervaren mensen wat hun unieke kwaliteiten zijn en hoe ze pro-actief de markt kunnen benaderen. Een trainingsacteur helpt daarbij en zet de zaken op scherp. Deze training bestaat uit verschillende modules en kan afhankelijk van uw vraag worden samengesteld.

Uniek: wij leveren altijd een trainer en een trainingsacteur!
De theorie wordt afgewisseld met interactieve werkvormen, energizers (never a dull moment) en rollenspelen. Deelnemers blijven hierdoor meer betrokken en actief.  We kunnen als u dat wenst ook theaterelementen in uw training inpassen.

Vanuit de ontspanning staan mensen open voor nieuwe inzichten waar ze mee verder kunnen. Humor speelt een belangrijke rol in onze trainingen. Net als het creëren van een veilige omgeving.

 Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Klik hierHERMANS & DE PAEPE:  TOEGANKELIJK – TAAKGERICHT – TREFZEKER